Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Wat is de actualiteit SEPA.nl

Wat is de actualiteit SEPA.nl 28 mei 2013 11:30 #1

Allereerst moet ik zeggen dat SEPA.nl een duidelijke website is. Toch vraag ik me af wat hierachter zit. Is dat de overheid of is het een bedrijf dat zich als SEPa deskundige
profileert.

Waarom is dat van belang: omdat ik vraagtejkens heb over de actualiteit van artikelen zoals www.sepa.nl/sepa/migratie?art=3. Op die pagina staat dat uiterlijk begin 2012 bekend zal worden of er een nieuwe SEPA acceptgiro wordt geïntroduceerd. Dit is meer dan een jaar geleden en dit is dus allang bekend. (het gaat om het idee (niet actueel)

Als we moeten meten of onze softwarebouwers de software werkelijk SEPa compliant hebben gebouwd dan vraag ik me af of deze site daarvoor geschikt is. Hiervoor is het noodzakelijk dat de SEPA status tot de stand van vandaag is bijgewerkt.
The administrator has disabled public write access.

Re: Wat is de actualiteit SEPA.nl 28 mei 2013 16:17 #2

De Sepa.nl website wordt onderhouden door Enigma Consulting, een specialistisch consultancy buro op het gebied van betalingsverkeer. Wij zijn bij de SEPA implementatietrajecten betrokken bij alle grootbanken, de NVB en een 40-tal organisaties. Wij doen uiteraard ons uiterste best om de juiste antwoorden te geven op het Sepa.nl forum, maar we kunnen hier geen garanties op geven, te meer daar ook derden een antwoord kunnen geven. Tevens zijn er het afgelopen jaar diverse ontwikkelingen geweest die tot gewijzigde interpretaties hebben geleid op het gebied van SEPA binnen Nederland. Het is dus altijd zaak om bij een post op het forum de datum te bekijken waarop deze is gepost. Bij oudere posten is het dan verstandig om deze nog even te toetsen op de actualiteit.

De actualiteit van de website is inderdaad hier en daar iets achterhaald. Dank voor de signalering. Wij zullen deze artikelen binnenkort updaten.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.074 seconds
Powered by Kunena Forum

Enigma Consulting