Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Wanneer E-Mandate?

Wanneer E-Mandate? 15 juli 2014 13:37 #1

Wanneer komt die E-Mandate nou eens? We wachten hier al weer bijna een half jaar op.. Hebben jullie mogelijkheden gevonden om het ea. te omzeilen? We werken veel met artiesten en die zijn nou niet precies heel erg strikt op het invullen van papieren machtigingen (blijft lang liggen, etc).

Terwijl ik bv. Netflix wel een Pennytest zie doen (1 cent afschrijven met iDEAL), en dat beschouwen zij als machtiging.. Is dat rechtsgeldig?
The administrator has disabled public write access.

Wanneer E-Mandate? 16 juli 2014 08:40 #2

Ik zou niet wachten op een E-Mandate, dat kan nog jaren duren (maar zou ook zomaar ineens vlot geregeld kunnen zijn).

De regels over de geldigheid van een machtiging zijn m.i. vrij duidelijk, je hebt een papier nodig met de vereiste gegevens en een handtekening ('nat') van de machtigingverlener. Die papieren heb je in ieder geval nodig als je een dispuut krijgt, andere vormen van machtigingen kunnen je meer moeite (en wellicht een gang naar de rechter) opleveren.
The administrator has disabled public write access.

Wanneer E-Mandate? 16 juli 2014 15:14 #3

Er zijn veel ontwikkelingen gaande op het gebied van eMandates en verschillende oplossingen komen nu naar markt die direct toepasbaar zijn.

Vanuit Enigma consulting (als eigenaar van SEPA.nl) hebben we hier goed zicht op. Bel mij (Roderick Kroon) gerust op 06-51220631 voor meer informatie. Op 28 augustus is er weer een ronde tafel voor onze kennisabonnees. Deze keer wederom over eMandates
The administrator has disabled public write access.

Wanneer E-Mandate? 17 juli 2014 09:20 #4

We verwerken al ruim 4 jaar machtigingen met e-mandates gebaseerd op een TAN-code via SMS. Mocht je meer willen weten, kijk eens op www.smsmachtiging.nl of www.payiban.nl. grt elio tagliola (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
The administrator has disabled public write access.

Wanneer E-Mandate? 17 juli 2014 15:30 #5

Loop je met het gebruik van alternatieve e-Mandate oplossingen (SMS machtiging, AcceptEmail) niet altijd het risico dat wanneer de banken met hun eigen oplossing komen je alle klanten weer moet migreren naar de bankoplossing?

Het is natuurlijk mooi om een alternatief uit de markt te gebruiken, maar helaas hebben de banken hier toch een erg grote vinger in de pap.

Groet,
Louis
The administrator has disabled public write access.

Wanneer E-Mandate? 17 juli 2014 21:19 #6

Dat is mogelijk, maar we geloven dat e-mandaat-oplossingen in de eerste plaats geschikt moeten zijn voor alle 33-SEPA-landen. In de tweede plaats bepaalt de markt ook welke oplossingen algemeen geaccepteerd worden en daarom ook naast bestaande bank-oplossingen een optie zijn.

Onze e-mandaat oplossing is slechts één alternatief. Als er betere alternatieven op de markt komen, dan zullen wij deze ook opnemen als alternatief en laten wij het aan gebruikers over om hun keuze hierin te maken.

Voor ons geldt dat wij betalen met IBAN makkelijker willen maken. De keuze is aan de klant welke betaaloptie én e-mandaat-oplossing het beste is. De vraag is ook wanneer de banken met een oplossing komen die binnen alle SEPA-landen toepasbaar is én wordt geaccepteerd.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.071 seconds
Powered by Kunena Forum

Enigma Consulting