maandag 6 september 2010

Enigma Payments publiceert de SEPA Payments Barometer

logo-enigmaVeel corporates zijn op zoek naar de voordelen van SEPA en de omvang van hiervan in relatie met Swift implementaties.

Corporates willen graag weten of zij adequaat inspelen op de huidige politieke en marktontwikkelingen ten opzichte van de activiteiten op dit gebied bij andere corporates .

PricewaterhouseCoopers en Enigma Payments Consulting hebben gezamenlijk een onderzoek uitgevoerd onder ongeveer 40 corporates met een belangrijke aanwezigheid in Nederland. Hiermee wordt de status van SEPA en SWIFT binnen deze ondernemingen in beeld gebracht.

Dit onderzoek is onlangs voor het eerst uitgevoerd en wordt in de komende jaren herhaald om de ontwikkelingen te kunnen meten en vergelijken. Deze input heeft geleid tot de SEPA Payment Barometer.

In deze speciale editie van de Enigma Nieuwsbrief geven wij u de resultaten van dit onderzoek weer. Mocht u een geprinte versie willen ontvangen dan kunt u deze bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna we u per ommegaande een papieren versie toesturen. Lees het rapport hier.

 

Bron: Enigma Payments Consulting

Rating:  / 0
ZwakZeer goed 


Enigma Consulting