zaterdag 13 april 2013

Schrijf je nu in voor interactieve SEPA.nl workshops en steun Alpe d’HuZes

logo-enigmaIn mei organiseert Enigma Consulting een aantal interactieve workshops met als doel ervaringen uit te wisselen over de implementatie van SEPA. Door hier aan deel te nemen sponsort u ons Alpe d’HuZes team en daarmee KWF Kankerbestrijding in de strijd tegen kanker. Enigma doet dit jaar met een eigen team mee aan Alpe d’Huzes en probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. De opbrengst van de SEPA.nl workshops zal volledig ten goede komen aan deze actie.

Deelnemers kunnen zelf casussen inbrengen die vervolgens in de workshops zullen worden behandeld. Er zal ruimte zijn om bedrijfsspecifieke vragen over SEPA te stellen en om best practices met elkaar te delen. Ook kan er op verzoek een bepaald onderwerp nader worden uitgediept, zoals bijvoorbeeld mandaatmanagement, pre-notificatie of reconciliatie.

Enigma begeleidt vele SEPA implementaties bij bedrijven, adviseert diverse goede doelen, is actief betrokken bij de SEPA klantmigratie programma’s van de vier grootbanken en helpt Equens met haar SEPA-propositie. Enigma heeft hierdoor zeer veel kennis opgedaan met betrekking tot de implementatie van SEPA in de markt. Deze kennis en ervaring delen wij met onze klanten en wordt ook in de SEPA.nl workshops ingebracht. Daarmee zet Enigma haar kennis niet alleen in voor uw bedrijf, maar ook voor het goede doel. Voor u is dit is een uitgelezen kans om al uw vragen over SEPA beantwoord te krijgen en tegelijkertijd het goede doel te steunen. 

Details workshop

  • Drie mogelijke data om op in te schrijven: donderdag 16, 23 of 30 mei 2013
  • Tijd: 18:30 tot 20:30 uur, inloop vanaf 18 uur
  • Kosten: minimaal 100 euro per persoon, te doneren via de Alpe d’Huzes actiepagina van Enigma: 
    http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/enigma-consulting/team.aspx (tabblad Teamdonaties; donatie per factuur is hier ook mogelijk)
  • Locatie: Wilhelminalaan 51, Zeist

 
Ter voorbereiding van de workshops worden deelnemers gevraagd de volgende input aan te leveren:

  • Casussen voor specifieke SEPA- onderwerpen (waar bijvoorbeeld best practices voorbeelden uit de markt voor gewenst zijn)
  • Specifieke SEPA-vragen
  • Een SEPA-onderwerp waarvan u een nadere verdieping wenst

 
Aanmelding voor de workshops kan tot en met 10 mei 2013 via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Na aanmelding ontvangt u nadere informatie over de workshops.

Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op ons kantoor in Zeist.
Heeft u vragen over deze workshops, dan kunt u contact opnemen met Pieter van Andel (mobiel: 06-53442154 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Hartelijke groeten,
Het Enigma Alpe d’HuZes team

Klik hier om u in te schrijven

Rating:  / 0
ZwakZeer goed 


Enigma Consulting