woensdag 18 september 2013

SEPA congres 26 september

logo-enigma

Op 26 September zal het SEPA congres plaatsvinden. Enigma Consulting zal tijdens de door Sentenial georganiseerde ontbijtsessie uiteenzetten hoe bedrijven kunnen "Versnellen met Visie".

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich nog aanmelden via de Euroforum Website of direct contact opnemen met Enigma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. danwel Sentenial Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sentenial   SEPA congres

 

Uw SEPA project is in volle gang, maar loopt het zoals gepland?  Weet u zeker dat u straks niet voor onaangename verrassingen komt te staan? Heeft u nog tijd voor een gedegen SEPA oplossing of moet u roeien met de riemen die u heeft?

Graag nodigen wij u uit om onze ontbijtsessie tijdens het SEPA Congres op 26 september 2013 bij te wonen.
Tijdens deze sessie combineren we het nuttige met het aangename. U hoort tijdens plenaire sessies van onze klanten, netbeheerder Stedin en internationale financieringsmaatschappij Parfip, hoe zij het SEPA migratietraject hebben aangepakt en waarom/wanneer zij besloten over te stappen op een plan B.
Daarna organiseren wij ronde tafelgesprekken waarvoor wij onze partners Enigma Consulting, KPMG en PwC hebben gevraagd u te helpen met de vragen die u heeft. Of misschien doet u wel nieuwe inzichten op over hoe het ook kan!

We ontmoeten u graag op 26 september!  De sessie vindt plaats van 09.00-11.00 uur in het Postillion Hotel in Bunnik.
Aanmelden kunt u hier via de Euroforum website.
Heeft u vragen die u graag behandeld ziet tijdens de sessie, laat dit ons dan weten en stuur uw vraag via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rating:  / 1
ZwakZeer goed 


Enigma Consulting