vrijdag 25 oktober 2013

Ontdek uw kansen door innovaties in betalingsverkeer en SEPA tijdens het kennisevent Finance meets Marketing

logo-enigma

Enigma Consulting organiseert op 14 november samen met partners AcceptEmail en Clear2Pay het kennisevent Finance meets Marketing voor haar klanten in het grootzakelijke bedrijfsleven. Tijdens dit event zullen verschillende experts in interactieve sessies hun kennis en visie delen op het snel veranderende betaallandschap en de kansen die er liggen voor bedrijven.

Het betaallandschap verandert met het naderen van het SEPA-tijdperk en dankzij de opkomst van nieuwe spelers in de markt in hoog tempo. Daarnaast raken betalingsverkeer en finance steeds nauwer met marketing verbonden door de vele technologische ontwikkelingen en de opkomst van social media. Elk contactmoment is bepalend voor de merkbeleving – ook de wijze van betalen – en door inzicht in het betaalgedrag van klanten valt veel winst te behalen. In het informatietijdperk kan geen bedrijf het zich permitteren waardevolle klantdata niet te gebruiken.

Met de komst van SEPA nemen bedrijven hun bedrijfsprocessen op het gebied van betalingsverkeer scherp onder de loep. Het is daarom een mooi moment om meteen ook in te spelen op de innovaties, nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden binnen dit domein.

Deelname aan Finance meets Marketing is gratis voor klanten van Enigma, AcceptEmail en Clear2Pay. U kunt zich hier eenvoudig aanmelden. Wacht daar niet te lang mee; het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u op www.finance-meets-marketing.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rating:  / 0
ZwakZeer goed 


Enigma Consulting