ERP Software Leveranciers

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende (ERP) softwareleveranciers die oplossingen aanbieden op het gebied van de nieuwe Europese betaalmiddelen en de migratie van de bestaande Nederlandse naar deze nieuwe betaalmiddelen.

Voor een onderzoek heeft Enigma Payments Consulting de gegevens geanalyseerd en conclusies getrokken over onder meer de mate waarin de softwareleveranciers op SEPA zijn voorbereid. Meer informatie over dit onderzoek en de uitkomsten ervan vindt u in het Onderzoek SEPA Compliancy Software Leveranciers.

Disclaimer:                                                                                                              De informatie op deze pagina en de achterliggende producten- en dienstenpagina's is een weergave van de gegevens zoals deze door de betreffende partij zijn aangeleverd. Voor de juistheid van deze gegevens aanvaardt als Enigma Payments Consulting geen aansprakelijkheid. Een aantal partijen heeft daarbij de keuze gemaakt om enkel aan ons onderzoek mee te werken, danwel om in zijn geheel geen informatie aan te leveren. Zodoende is van deze partijen geen informatie beschikbaar.

Accountview

Accountview

Logisch denken in Business Software, Registreren, Controleren en Signaleren.

Asperion

Asperion

Asperion is leverancier van Online Boekhouden. Met diverse SAAS applicaties is Asperion de meest uitgebreide leverancier van online applicaties voor het MKB.

B.A.C.

B.A.C.

Administratieve software voor het Midden en Klein bedrijf.

Bizon Software

Bizon Software

Bizon Software levert complete applicaties op het gebied van administratieve software.

Clear2Pay

Clear2Pay

Via de De Betaalfabriek van Clear2Pay kunt u zelf eenvoudig ClieOp-bestanden converteren naar de SEPA-standaard.

IBANC SEPA Software

IBANC SEPA Software

Met IBANC bent u 100% SEPA-ready op een gebruiksvriendelijke en bovenal veilige manier; het gaat tenslotte om betalingsverkeer. Al meer dan 12.000 gebruikers gingen u voor!

Mamut

Mamut

Founded in 1994, Mamut is a leading European provider of complete, integrated software solutions and internet services for SMEs. Mamut offers complete and user-friendly solutions at the best value for money.

Minox

Minox

MINOX is al jaren geliefd en geprezen door accountants- en administratiekantoren. Unieke en veelzijdige eigenschappen, zoals het snel kunnen boeken en gemakkelijk corrigeren, maken MINOX tot een van de vijf meest gebruikte boekhoudpakketten bij de accountants- en administratie kantoren.

MUIS Software

MUIS Software

Top-of-the-line administratieve software

Ohmega

Ohmega

Ohmega is gespecialiseerd in het op maat leveren van administratieve softwarepakketten. Wij adviseren, ontwikkelen, implementeren en ondersteunen u bij het stroomlijnen van uw administratieve bedrijfsprocessen. Wij zien hierbij gebruiksvriendelijke en betrouwbare software als één van de belangrijkste voorwaarden.

Oracle

Oracle

Oracle provides the world's most complete, open and integrate enterprise software and hardware systems. Customers benefit from an effective and fully integrated system that is faster, reliable and cheaper.

SAP Nederland

SAP Nederland

SAP is the market and technology leader in business management software ...

Snelstart

Snelstart

SnelStart is leverancier van SnelStart Classic.

UNIT4 Software B.V.

UNIT4 Software B.V.

UNIT4 biedt een breed portfolio van softwareoplossingen voor verschillende markten, doelstellingen, technologieën en typen organisaties.

AFAS

AFAS

AFAS biedt de mogelijkheid tot het automatiseren van alle administratieve processen in één softwarepakket. Zo is er altijd en overal actueel inzicht in de bedrijfsvoering.

Bemet International

Bemet International

Bemet International is producent en leverancier van het ERP-pakket Plan-de-CAMpagne. Met deze gebruiksvriendelijke oplossing zijn gebruikers in staat om hun efficiency met gemiddeld 30% te verhogen.

Conclusion

Conclusion

Conclusion heeft de mensen, de ervaring én de instrumenten die een soepele en tijdige overgang op SEPA garanderen.

Davilex

Davilex

Davilex staat voor professionele administratieve software voor het Klein- en Middenbedrijf. Voor dé ondernemer die zijn administratie overzichtelijk en gemakkelijk wil beheren.

Europeseincassoservice.nl

Europeseincassoservice.nl

Wij converteren uw CLIEOP03 incasso- of verzamelbestand eenvoudig naar een SEPA XML bestand! Zorgeloos over naar SEPA tegen lage kosten.

Exact

Exact

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van onze werkzaamheden bij Exact.

Inventive

Inventive

Inventive biedt algemene en klantspecifieke programmatuur voor bedrijven en organisaties in diverse branches.

King Software

King Software

King maakt al meer dan 30 jaar slimme en betrouwbare business software; waarmee u uw bedrijfsprocessen optimaal kunt ondersteunen.

MicroStar

MicroStar

MicroStar is gespecialiseerd in het ontwikkelen van pasklare software die het MKB in staat stelt haar administratie op orde te houden.

Pafin

Pafin

Pafin biedt administratieve programmatuur voor het MKB in de vorm van modules. Jarenlange praktijkervaring uit zich in de eenvoud en doelmatigheid van de software.

Papsoftware

Papsoftware

Pap is een volledig ERP pakket voor het MKB met zeer veel functionaliteit.

PayForm

PayForm

Met PayForm maakt u eenvoudig SEPA betaal en incasso opdrachten met een fraaie en eenvoudige interface. Vele organisaties gingen u inmiddels al voor.

Kijk en vergelijk!

Quadrant Software

Quadrant Software

Quadrant is specialist in het ontwikkelen en ondersteunen van administratieve software speciaal voor het MKB.

Reeleezee

Reeleezee

Reeleezee biedt de meest gebruiksvriendelijke online boekhoudsoftware voor Ondernemers én Accountants.

Sepabestand.nl

Sepabestand.nl

Sepabestand.nl levert goedkope en eenvoudige oplossingen om m.b.v. Microsoft Excel SEPA/XML incasso- en betaalbestanden aan te maken.

SepaDirect

SepaDirect

Met SepaDirect kunnen op eenvoudige wijze Sepa-Incassobatches worden aangemaakt. De interface is simpel en de prijs is 29 euro ex btw per jaar.

Twinfield

Twinfield

Twinfield, boekhouding in de cloud.

WhiteWorks

WhiteWorks

Relatiebeheer, offertes, taakbeheer, opdrachten, urenregistratie, facturatie, inkoop en rapportages. Dit alles in één online pakket, dat is WhiteWorks!

Yuki Works BV

Yuki Works BV

Yuki biedt een complete online boekhouding met digitaal archief. De software herkent de aangeleverde documenten en boekt ze automatisch, soms tot wel 70%.


Enigma Consulting