IBANC SEPA Software

Met IBANC bent u 100% SEPA-ready op een gebruiksvriendelijke en bovenal veilige manier; het gaat tenslotte om betalingsverkeer.

Op een moderne manier kunt u al uw incasso's en betalingen uitvoeren en beheren. Alle bestanden zoals Excel/CSV zijn eenvoudig om te zetten naar SEPA XML, waarbij al uw (klant)gegevens eenvoudig zijn op te slaan in het adresboek.

IBANC werkt vlekkeloos met alle Nederlandse banken en wordt door hen aanbevolen. Tevens werkt de software met alle Europese banken en de meeste overige internationale banken. Al meer dan 12.000 gingen u voor, waardoor wij met trots kunnen melden dat wij de grootste onafhankelijke SEPA software leverancier zijn!

Voor meer informatie over onze producten kijkt u op:

http://www.ibanc.eu/products/

Pakketten

IBANC - Standard Edition

De Standard Edition is de meest beknopte uitvoering van IBANC, waarmee Europese overschrijvingen (SCT) en standaard Europese incasso's (SDD Core) eenvoudig aangemaakt kunnen worden. De Standard Edition is geschikt voor één Incassant ID en verwerkt tot 1.000 transacties per batch.

IBANC - Business Edition

De Business Edition bevat bovenop de functies van de Standard Edition ook de mogelijkheid om zakelijke Europese incasso's (SDD B2B) aan te maken en Clieop03-bestanden te importeren. Bovendien kunt u maar liefst vijf Incassant ID's gebruiken en tot 10.000 transacties per batch invoeren.

IBANC - Ultimate Edition

De Ultimate Edition bevat alle functies van de Standard en Business en u kunt gebruikmaken van een onbeperkt aantal Incassant ID's/transacties per batch.

IBANC - Server Edition

De Server Edition staat gelijk aan de Ultimate Edition, plus het feit dat deze editie te installeren valt op een server. Zo kunnen verschillende gebruikers (gelijktijdig) in dezelfde database van IBANC werken en kunnen zodoende bijvoorbeeld adresboeken met elkaar delen.

 

 


Enigma Consulting